Kategorier
Utbildning

Presentationsteknik för att få igenom sitt förslag

Hur gör man för att cheferna och kunderna ska lyssna på ens förslag? Använd er av rätt presentationsteknik och nå hjärtan när ni ska lägga fram ett förslag.

Känner du att dina förslag inte riktigt når fram? Du lyckas inte nå de kunder som du vill eftersom någon annan är roligare, lättsammare och bättre på att fånga kundernas intresse. Cheferna lyssnar inte på dig, utan väljer alltid någon annans förslag, trots att dina förslag är bäst på alla sätt och vis. Ta det lugnt, det går att lösa. Det du behöver är en utbildning inom presentationsteknik, och sedan kan du nå nya höjder.

Att sikta mot stjärnorna är inte alls dumt. Det är faktiskt det bästa sättet att nå till något. Men man behöver rätt redskap och tekniker för att faktiskt nå ut. När du går en utbildning i presentationsteknik så får du hjälp att upptäcka dessa redskap, och att använda dem på rätt sätt. Det är inte svårare än så. Du behöver bara lite information och lite handledning.

Det spelar roll vilken presentationsteknik du använder

Tänk dig att du ska gå på en show som en komiker har satt upp. Du förväntar dig att få skratta när du kommer dit. Du förväntar dig att bli underhållen och road och att komikern sätter guldkant på tillvaron. En komiker har många gånger förmågan att se det roliga i de små händelserna som alla andra bara går förbi. Om någon annan skulle berätta samma historia så är det inte lika roligt.

Hur kommer det sig? Därför att en komiker använder sig av de rätta presentationsteknikerna för att nå den publik som han har. Ett skämt kan vara roligt på en plats, men värdelöst på en annan, och en komiker lär sig se vilken publik som uppskattar vad. Det är samma med dig när du presenterar något. Du måste lära dig vad som når just din publik.